Volgende week in 'Kunststof Radio': Minne Koole, Eddy van Wessel, Eva Jinek en Sharif Abd el Mawla

zondag 25 februari 2024
Foto: © NTR 2022

'Kunststof Radio' is er maandag tot donderdag bij de NTR op NPO Radio 1. Benieuwd wie er deze week langs komt? Je leest het nu hier!

Maandag 26 februari – Minne Koole, acteur
Acteur Minne Koole speelt momenteel een van de hoofdrollen in het nieuwe toneelstuk ‘Julie’ bij het Internationaal Theater Amsterdam. Het stuk gaat over een onstuimige romance tussen de dochter van een graaf en een bediende. Koole speelde de hoofdrol in de film ‘Niemand in de stad’ en is bekend van series als ‘Dirty Lines’ en ‘Oogappels’.


Presentatie: Andrew Makkinga

Dinsdag 27 februari – Eddy van Wessel, fotograaf
Voor de documentaireserie ‘Eddy’s oorlog’ volgde filmmaker Joost van der Valk oorlogsfotograaf Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. De documentaire toont hoe de fotograaf via ontmoetingen met Oekraïners de oorlog beleeft. Van Wessel werkt al dertig jaar als fotograaf in onder andere Syrië en Irak én is de meest bekroonde oorlogsfotograaf van Nederland.

Presentatie: Frénk van der Linden

Woensdag 28 februari – Eva Jinek, presentatrice en journalist
Deze week komt het boek ‘Droom groot No. 2’ van presentatrice en journalist Eva Jinek uit. Het boek bevat meer dan twintig persoonlijke gesprekken met bekende en minder bekende mensen die ze bewondert. Vanaf september dit jaar is ze te zien met haar eigen talkshow op NPO 1. In 2023 won Jinek de Sonja Barend Award.

Presentatie: Andrew Makkinga

Donderdag 29 februari – Sharif Abd el Mawla, filmregisseur
‘Casting call’ is de nieuwe telefilm van filmregisseur Sharif Abd el Mawla. De film draait om de jonge Amir, die droomt van een carrière als acteur. Abd el Mawla maakte eerder korte films als ‘Jetski’, ‘7 Marokkanen’ en ‘Jos’.

Presentatie: Floris Kortie

'Kunststof Radio', maandag 26 februari tot donderdag 29 februari tussen 19.00 en 20.00 uur bij de NTR op NPO Radio 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers