Volgende week in 'Kunststof Radio': Kees Torn en Patrick Tilon

zondag 26 juni 2022

'Kunststof Radio' is er maandag tot donderdag bij de NTR op NPO Radio 1. Benieuwd wie er deze week langs komt? Je leest het nu hier!

Maandag 27 juni – Ingeborg Beugel, journalist
Binnenkort staat journalist Ingeborg Beugel in Griekenland voor de rechter omdat ze ervan wordt beschuldigd de premier op een beledigende wijze te hebben ondervraagd. Ze heeft gewerkt als correspondent van de Balkan, was verslaggever bij het actualiteitenprogramma Netwerk en programmamaker bij IKON. Beugel maakte vele documentaires onder andere ‘Dear Europe’ en ‘Uitgebloe(i)d’.


Presentatie: Frénk van der Linden

Dinsdag 28 juni – Kees Torn, schrijver en cabaretier
Morgen is de documentaire ‘Het langzame leven van Kees Torn’ te zien op televisie. De schrijver en cabaretier leeft na een traumatische ervaring sinds 2012 een teruggetrokken bestaan. In zijn carrière maakte Torn negen theaterprogramma’s. In 1994 won hij het Leids Cabaret Festival. In 1998 won hij de Annie M.G. Schmidtprijs met het lied ‘Streepjescode’. En in 2007 wordt ‘Dood en Verderf’ bekroond tot het indrukwekkendste theaterprogramma van het seizoen.

Presentatie: Jellie Brouwer

Woensdag 29 juni – Ari Deelder, film- en theatermaker, schrijver en dj
Morgen komt de biografie ‘ABCDeelder’ uit van Ari Deelder over haar vader, de Rotterdamse dichter Jules Deelder. Het is een eerste ordening van de nalatenschap van Jules en zijn spullen, waarbij de items zijn geordend volgens de letters van het alfabet. Ari Deelder is schrijver, film- en theatermaker en dj. Ze werkte jaren met haar vader samen in de Deelder B.V.

Presentatie: Jellie Brouwer

Donderdag 30 juni – Patrick Tilon, muzikant
Als rapper Rudeboy bereikte Patrick Tilon wereldfaam met de band Urban Dance Squad. Deze zomer is hij terug op de podia en festivals waar de frontman sets speelt van zijn oude band onder de naam ‘Rudeboy plays Urban Dance Squad’. Ook bracht hij recent met zijn band The Cold Vein het debuutalbum ‘Simple Trick More Voodoo’ uit. Naast zijn werk als muzikant werkt Rudeboy in de horeca.

Presentatie: Jellie Brouwer

'Kunststof Radio', maandag 27 juni t/m donderdag 30 juni tussen 19.00 en 20.00 uur bij de NTR op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers