Volgende week in 'Kunststof Radio': Joosje Duk, Ivo Bonthuis, Hans Goedkoop

zondag 27 augustus 2023
Foto: © NTR 2022

'Kunststof Radio' is er maandag tot donderdag bij de NTR op NPO Radio 1. Benieuwd wie er deze week langs komt? Je leest het nu hier!

Maandag 28 augustus – Joosje Duk, regisseur en scriptschrijver
Regisseur en scriptschrijver Joosje Duk won het New Voices Script Contest van Netflix en mocht daarmee haar script ‘Happy Ending’ verfilmen voor het streamingsplatform. Op 1 september komt deze film uit, met in de hoofdrollen Gaite Jansen en Martijn Lakemeier. Eerder maakte Joosje Duk onder andere de korte film ‘Glad IJs’, en webseries als ‘#FitGirls’ en ‘Edelfigurant’.


Presentatie: Willemijn Veenhoven

Dinsdag 29 augustus – Ivo Bonthuis, schrijver en redacteur
Op 31 augustus verschijnt ‘Ruimtevaarder’, de nieuwe roman van schrijver Ivo Bonthuis. In ‘Ruimtevaarder’ wil een vader zorgen voor zijn dochter die geboren is met een ernstige ziekte. Van Bonthuis verschenen eerder boeken als: ‘de Schaduwschrijver’, en ‘Niets en Niemand’. Voor eerder werk ontving hij onder meer de Hollands Maandblad Schrijversbeurs en het C.C.S. Crone Stipendium.

Presentatie: Gijs Groenteman

Woensdag 30 augustus – Hans Goedkoop, presentator en historicus
De grootvader van presentator en historicus Hans Goedkoop vocht als generaal-majoor in de oorlog in Indonesië tussen 1945-1950. In documentaire serie ‘Indonesia roept!, volgt hij het spoort van zijn grootvader. De serie omvat de periode waarin de koloniale overheersing van Nederland begon te wankelen en overging in één van de meest omstreden oorlogen die ons land ooit heeft gevoerd. De serie wordt vanaf 1 september uitgezonden bij de NTR.

Presentatie: Elisabeth van Nimwegen

Donderdag 31 augustus – Geen uitzending

'Kunststof Radio', maandag 28 augustus t/m woensdag 30 augustus tussen 19.00 en 20.00 uur bij de NTR op NPO Radio 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo STAR Channel logo

Voor de artsen en verpleegkundigen op de spoedafdeling in Chicago Med is geen enkele dag hetzelfde. Ze slaan zich doorheen de chaos om hun patiŽnten tegen elke prijs te helpen. Na een verkeersongeval staat de spoedeisende hulp al snel vol patiŽnten. Een arts komt Charles bekend voor en Archer raakt vlak voor zijn niertransplantatie aan het twijfelen.

'Chicago Med', om 21.00 uur op STAR Channel.

Dossiers