'VI Oranje' volgt dagelijks het WK Voetbal in BraziliŽ

zondag 8 juni 2014

De WK-weken staan voor de deur en dus nemen Wilfred Genee, Johan Derksen en Renť van der Gijp binnenkort weer hun intrek in het Kurhaus in Scheveningen.

Van 9 juni tot en met 13 juli ontvangen zij daar één of twee keer per dag in het sfeervolle 'VI Oranje' gasten uit de sport, showbizz, politiek etc. om te praten over Oranje, het voetbal en alles wat nog meer ter sprake komt.


De uitzendtijden worden uiteraard aangepast aan de wedstrijdtijden in Brazilië. Gedurende de reeks verschuiven deze dan ook als het toernooi van de poulefase via de knock out-fase naar de finale toewerkt. RTL 4 vormt voor ‘VI Oranje’ de thuisbasis maar van vrijdag 13 tot en met zondag 22 juni wijken de mannen met de vroege uitzending uit naar het eveneens vertrouwde RTL 7.

De opstelling wat betreft de gasten bestaat uit onder anderen Theo Janssen, Jan Boskamp, Wim Kieft, John de Mol, Nico Dijkshoorn, Erik Dijkstra en Hans Kraay jr.

'VI Oranje', maandag 9 juni (22.30 – 00.00 uur) t/m zondag 13 juli (22.50 – 00.00 uur) bij RTL 4. Bij RTL 7 op vrijdag 13 t/m zondag 22 juni 19.50 – 20.30 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers