Vaste rol voor Erik van Roekel in de programmering van 100% NL

donderdag 30 november 2023

Vanaf maandag 8 januari 2024 zal Erik van Roekel elke werkdag te horen zijn op 100% NL. Tussen 10.00 en 13.00 uur zorgt hij ervoor dat luisteraars hun werkdag starten met de lekkerste hits van 100% NL en de laatste nieuwtjes rondom Nederlandse artiesten.

Erik van Roekel is geen onbekende in de radiowereld; sinds 2012 heeft hij radioshows verzorgd en sinds 2020 is hij al te horen op 100% NL als invaller. Met zijn ervaring en passie voor muziek en entertainment zal Van Roekel vanaf het nieuwe jaar een vast onderdeel zijn van de dagelijkse programmering van 100% NL.


Van Roekel over zijn nieuwe positie bij 100% NL: '100% NL is dé zender van het goede gevoel én de zender die je dag maakt. Ik kan dan ook niet wachten om samen met jou elke werkdag positief in te kleuren – het liefst met oranje stift.'

Erik maakt je werkdag
Luisteraars kunnen zich verheugen op een frisse en energieke show, waarin Erik van Roekel de werkdag van de luisteraar maakt met een mix van de beste muziek.

Persbericht 100% NL
https://www.100p.nl/

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kist' - William Rutten (EO)

Na een traumatiserende gebeurtenis in haar jeugd besluit schrijfster Saskia Noort zichzelf het zwijgen op te leggen. Met deze gebeurtenis sterft ook een deel van haar onbezorgde jeugd. Pas tientallen jaren later treedt ze in de openbaarheid met haar verhaal. Dit voelt als een herrijzenis.

'De Kist', om 23.25 uur bij de EO op NPO 2.

Dossiers