Van grote smaakverschillen tot uitgebalanceerd interieur in 'vtwonen'

zaterdag 3 september 2016

Te veel spullen, te veel verschillende stijlen en geen eenheid en rust. Zo omschrijven Suzanne en Ray hun drive-in woning, waar zij samen met hun zoontje Luke wonen.

In de eerste aflevering van 'vtwonen' bezoekt Viktor Brand het koppel om te kijken hoe hij samen met een topstylist hun huis kan veranderen tot een thuis. Door een overvloed aan spullen in de woonkamer kan het gezin namelijk niet tot rust komen. Het stel komt er zelf niet meer uit want na ingrijpende privé-omstandigheden, had hun huis geen prioriteit. Nu is het moment wel daar en wil Suzanne graag de inrichting van de woonkamer aanpakken, maar weet niet hoe. Ray houdt op zijn beurt van felle kleuren, hoogglans en modern, terwijl Suzanne gek is op natuurlijke tinten, robuuste materialen en karakteristieke meubels.


Hoe breng je deze twee uitersten bij elkaar in een uitgebalanceerd interieur? Voor stylist Frans Uyterlinde een mooie uitdaging, weet hij rust én een thuis te creëren?

Stellen en gezinnen met ernstige smaakverschillen die er zelf niet meer uitkomen met hun inrichting roepen de hulp in van het SBS6-programma 'vtwonen'. Onder leiding van presentator Viktor Brand en een team van stylisten van het gelijknamige Sanoma-magazine wordt hun interieur nieuw leven ingeblazen volgens de allerlaatste woontrends.

'vtwonen' wordt geproduceerd door IDTV

'vtwonen', vanaf 4 september om 19.30 uur bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers