'Vakantieliefdes' uit Verre Oosten herenigd bij Net5

zaterdag 19 maart 2011

Net5 herenigt aanstaande zondag vakantieliefdes uit het Verre Oosten. In de tweede aflevering van het romantische programma pakt Kyra haar spullen om Ecka in Bali op te zoeken. De twee hebben niet langer dan 36 uur met elkaar doorgebracht. Hoe zal het zijn om elkaar langer en in het dagelijkse leven mee te maken? Ondertussen komt Alex speciaal voor Patricia naar Nederland. Ze hebben elkaar al 1,5 jaar niet gezien maar kunnen elkaar maar niet uit hun hoofd zetten.

In 'Vakantieliefdes' worden elke aflevering twee jonge vrouwen gevolgd die een vakantieliefde hebben gehad. De een reist af naar het land van haar vlam, terwijl de andere dame opgezocht wordt door haar vakantieliefde in Nederland. Zo vertrekt Kyra (22) naar haar vakantieliefde Ecka (25). Ze hebben slechts anderhalve dag met elkaar doorgebracht. Maar dit is voor Kyra voldoende om stapelverliefd op Ecka te worden. Er is alleen een probleem: Kyra heeft op dat moment een vriend in Nederland. Bij thuiskomst hakt ze echter de knoop door en maakt ze het uit. Sindsdien hebben Kyra en Ecka intensief contact via Skype. Maar hoe zal het zijn als Kyra en Ecka elkaar voor langere tijd meemaken?


Ondertussen wordt Patricia (30) door Alex (30) in Nederland opgezocht. De twee hebben elkaar sinds hun ontmoeting al 1,5 jaar niet gezien en sporadisch contact. Patricia: 'Ik heb al meerdere keren geprobeerd hem uit mijn hoofd te zetten vanwege de te grote afstand tussen ons. Anderen zeggen tegen mij: 'De ware kom je heus wel een keer tegen.' Maar wat als HIJ de ware is?'

'Vakantieliefdes', zondag 20 maart om 20.30 bij Net5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers