'Tiki Taka Touzani': het programma met ballen is terug!

zondag 21 april 2024

Soufiane Touzani, pionier van het straatvoetbal, gaat in een nieuwe tiendelige reeks van 'Tiki Taka Touzani' weer langs bij bekende Nederlandse profvoetballers.

Vanaf maandag 22 april vraagt hij ze het hemd van het lijf en daagt hij ze uit met spannende challenges. Zo gaat hij onder anderen op bezoek bij Andries Noppert. Kan hij de bal tegenhouden die van dak naar dak wordt geschoten?


Soufiane: 'Ik heb de spelers, maar ook ikzelf, dingen laten doen die wij nog nooit eerder hebben gedaan. Van hilarische momenten tot aan situaties waarvan je denkt: had ik deze straf nou maar niet bedacht.'

Soufiane bezoekt in totaal 10 profvoetballers, waaronder Tijjani Reijnders, Quilindschy Hartman, ⁠Clarence Seedorf en Sergiño ⁠Dest voor een een-tweetje met én zonder bal. Ook gaat hij langs bij Jorrel Hato, waarmee hij samen speelt tegen 50 spelers van Hato's eerste club. Kunnen ze het volhouden om een minuut lang geen doelpunt tegen te krijgen?

'Tiki Taka Touzani' is een coproductie van NTR en TOUZANIFC.

'Tiki Taka Touzani', vanaf maandag 22 april wekelijks rond 21.20 uur bij de NTR op NPO 3.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland ťn melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers