The Greatest Hits: een maand lang de grootste muziekfilms te zien bij Net5

dinsdag 29 maart 2022

Na het succes van vorig jaar komt 'The Greatest Hits' in april terug bij Net5. De maand staat volledig in het teken van muziek waarin de grootste muziekfilms zijn te zien met onder andere 'Bohemian Rhapsody', 'A Star is Born', 'The Bodyguard' en 'Mamma Mia'!

Maar ook de twee premières Judy, waarin hoofdrolspeler Renée Zellweger voor haar rol een Oscar, Golden Globe en BAFTA Award ontving, en 'Blinded by the Light'. Naast de films staan ook inspirerende en ontroerende muziekdocumentaires op de planning van top artiesten als Ariane Grande, Lady Gaga, Whitney Houston en Tina Turner. Verder duikt Net5 samen met onder meer Gerard Ekdom, Birgit Schuurman en Bastiaan en Tooske Ragas de muziekarchieven in met The Greatest Hits: met stip op 1. Ook schakelt de zender live over naar Las Vegas waar 64th Annual Grammy Awards uitreiking plaatsvindt.


The Greatest Hits: met stip op 1
Vanaf woensdag 30 maart gaan verschillende BN’ers terug in de tijd in The Greatest Hits: met stip op 1. Hierin komen de leukste, meest spraakmakende en verrassende nummer 1 hits uit de jaren 80, 90 en zero’s voorbij. Ze bekijken videoclips van nummer 1 hits uit die tijd en reageren met een persoonlijk verhaal of hilarische anekdote. Weten zij bijvoorbeeld nog dat het pizzalied van André van Duin in 1993 op nummer 1 stond?

Live: 64th Annual Grammy Awards
Op zondag 3 april om 02.00 uur ’s nachts is live de uitreiking van de prestigieuze muziekprijzen ter wereld te zien. Cabaretier en presentator Trevor Noah keert opnieuw terug als ceremoniemeester van de 64e editie. Verder zijn er optredens van onder meer Billie Eilish, H.E.R., Nas, en Chris Stapleton. De samenvatting is op woensdag 6 april om 22.30 uur te zien.

Muziekdocumentaires
De hele maand april zendt Net5 muziekdocumentaires uit van de grootste popsensaties waarin de kijker een inkijkje krijgt van de opkomst, en soms ook neergang:

30 maart – Adele: A New Chapter
13 april – Ariane Grande: In Grande Style
20 april – Lady Gaga: Glory
22 april – Whitney Houston: As I Am
27 april – Tina Turner: Simply the Best.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers