Staatssecretaris Marnix van Rij bij 'WNL Op Zondag'

zaterdag 24 september 2022

De zondag begint met Rick Nieman. Dit seizoen in 'WNL Op Zondag' nog meer opinie en debat over actuele onderwerpen. Politici, prominente gasten en opiniemakers gaan de discussie aan over brandende kwesties en duivelse dilemma's.

Ook is er dit seizoen extra aandacht voor ondernemers en het bedrijfsleven. 'WNL Op Zondag' van Omroep WNL wordt iedere zondagmorgen live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam om 10.00 uur op NPO 1.


STAATSSECRETARIS MARNIX VAN RIJ VAN BELASTINGZAKEN
Zondagmorgen is staatssecretaris Marnix van Rij van Fiscaliteit en Belastingdienst te gast bij Rick Nieman. De CDA-bewindsman bespreekt de Miljoenennota en zijn belastingplan voor volgend jaar. Wie gaat er op vooruit en wie niet.

VVD-KAMERLID RUBEN BREKELMANS EN OUD RUSLAND-CORRESPONDENT WIERD DUK
Tweede Kamerlid Ruben Brekelmans van de VVD en voormalig Rusland-correspondent Wierd Duk zijn te gast in 'WNL Op Zondag'. Over de laatste ontwikkelingen in Oekraïne en Rusland en de uitspraken van president Vladimir Poetin.

EUROPARLEMENTARIËR ASSITA KANKO
De Vlaamse Europarlementariër Assita Kanko (NV-A) is te gast bij Rick Nieman. Als strijder voor vrouwenrechten komt zij op voor de Iraanse vrouwen die uit protest hun hoofddoek afdoen.

TRENDWATCHER FARID TABARKI
Trendwatcher Farid Tabarki van Studio Zeitgeist is te gast in 'WNL Op Zondag'. Over revolutionaire vindingen en ontdekkingen die toch niet zo revolutionair bleken te zijn.

'WNL Op Zondag', zondag 25 september om 10.00 uur op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boerderij van Dorst' (BNNVARA)

Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager komen Raven helpen. Ze maken samen een hügelbed en plukken appels om cider te maken. Terwijl ze de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven ze het hemd van het lijf.

'Boerderij van Dorst', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers