'Spoorloos': Diana wil weten wie haar vader is

dinsdag 16 april 2024
Foto: KRO-NCRV - © Wim Kluvers 2023

'Spoorloos' doet een uitgebreid DNA-onderzoek voor Diana. Haar moeder sterft als Diana nog maar twee jaar is. Vader blijft achter met drie jonge kinderen en hertrouwt met een weduwe die al vijf kinderen heeft.

Er wordt nog een dochter geboren. Diana groeit daardoor op in een groot gezin. Ze is zelf al moeder van een volwassen dochter als ze erachter komt dat haar vader, die dan al overleden is, helemaal niet haar biologische vader is. Ze doet navraag in de familie, maar niemand heeft ooit iets gezien of gehoord. Hoe vind je een vader zonder enig aanknopingspunt?


'Spoorloos' duikt in de zaak en doet een uitgebreid DNA-onderzoek. De zoektocht brengt Diana verrassend genoeg naar Engeland.

'Spoorloos', woensdag 17 april om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland ťn melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers