'Spijkers met Koppen' trapt jubileumjaar af met tour door Nederland

zaterdag 9 september 2023
Foto: © BNNVARA 2023

'Spijkers met Koppen' bestaat 35 jaar en dat moet gevierd worden! Het satirische actualiteitenprogramma van BNNVARA wordt daarom in oktober vier zaterdagen live uitgezonden vanuit stadsschouwburgen en poppodia.

Van Groningen tot Nijmegen en van Zwolle tot Den Haag. Dat hebben Dolf Jansen en Willemijn Veenhoven bekend gemaakt in hun programma op NPO Radio 2. Op de locaties maken zij hun vertrouwde 'Spijkers'-uitzending met cabaret en muzikale optredens van o.a. Guus Meeuwis, Tim Knol en Frank Boeijen. Daarnaast wordt er ook een 'Spijkers'-quiz gespeeld met fragmenten uit het 'Spijkers'-archief.


Willemijn en Dolf verheugen zich op de jubileumtour. Dolf: 'We komen met het beste radioprogramma van Nederland naar een paar van de allerleukste steden: volle schouwburgen, scherpe gesprekken, schater-satire en rock’n roll-vibes… Ik kan niet wachten!' Willemijn: '35 jaar 'Spijkers'! Iedere week is een feestje en nu al helemaal. Bijzonder veel zin in dit feestje met onze trouwe luisteraars, met fantastische muziek, fragmenten van vroeger en uiteraard met m’n partner in crime Dolf.'

De eerste jubileumuitzending is op 7 oktober in de Stadsschouwburg in Groningen. Guus Meeuwis verzorgt tijdens deze uitzending de muziek. Op 14 oktober vindt de tweede uitzending plaats in Nijmegen in De Vereeniging. Tim Knol zal die uitzending optreden. De derde uitzending is op 21 oktober in het Paard van Troje in Den Haag en de laatste op 28 oktober in de Stadsschouwburg van Zwolle.

Voor kaarten ga je naar www.bnnvara.nl/tickets.

De uitzendingen van 'Spijkers met Koppe'n zijn elke zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur te horen bij BNNVARA op NPO Radio 2.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boerderij van Dorst' (BNNVARA)

Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager komen Raven helpen. Ze maken samen een hügelbed en plukken appels om cider te maken. Terwijl ze de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven ze het hemd van het lijf.

'Boerderij van Dorst', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers