Sinterkai bezorgt de hele week cadeaus bij Qmusic-luisteraars

maandag 29 november 2021

De Q-goedheiligman SinterKai is voor de zesde keer neergestreken in het land en dat betekent dat luisteraars de hele week hun verlanglijstje kunnen winnen door naar Qmusic te luisteren.

Tussen 7.00 uur 's en 19.00 uur kan SinterKai elk moment een verlanglijstje van een luisteraar in dichtvorm oplezen. Als de luisteraar zichzelf in het verlanglijstje herkent en binnen 20 minuten belt, krijgt diegene alles wat erop staat cadeau. Zo niet, dan kunnen andere luisteraars het verlanglijstje claimen door op de knop in de app te drukken. Lijstjes kunnen ingezonden worden via de Qmusic app of Qmusic.nl. De actie duurt tot en met zondag 5 december.


SinterKai: 'De luisteraars van Qmusic zijn dit jaar erg lief geweest. Daarom maak ik van deze week een gezellig cadeautjesfeest. Bovendien is meedoen een veilige move. Alles wordt thuisbezorgd, helemaal coronaproof!'

SinterKai bezoekt Qmusic al sinds 2016, toevallig steevast op momenten dat Q-dj Kai Merckx niet aanwezig is. SinterKai test overigens deze week ook allerlei cadeautjes op de verlanglijstjes in video's. De eerste is hier te bekijken.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers