Politieke nieuwkomers schuiven aan bij Rick Nieman in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 27 januari 2024

De zondag begint met Rick Nieman en opinie en debat over actuele onderwerpen in 'WNL Op Zondag'. Politici, prominente gasten en opiniemakers gaan de discussie aan over brandende kwesties en duivelse dilemma's. Ook is er aandacht voor ondernemers en het bedrijfsleven.

'WNL Op Zondag' van Omroep WNL wordt iedere zondag live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam.


Aant Jelle Soepboer (NSC) en Henk Vermeer (BBB)
Zondagmorgen zijn de nieuwe Tweede Kamerleden Aant Jelle Soepboer van Nieuw Sociaal Contract en Henk Vermeer van BBB te gast bij Rick Nieman. Over hun eerste maanden in het parlement, hun maidenspeech en hun politieke drijfveren.

Generaal BD Dick Berlijn
Deze week begint de grootste militaire oefening van de NAVO na de Koude Oorlog. Hoe reëel is de Russische dreiging? Is de Nederlandse defensie voorbereid op een mogelijke Russische aanval? Daarover voormalig Commandant der Strijdkrachten Dick Berlijn.

Hoofdredacteur Hella Hueck van EW Magazine
De nieuwe hoofdredacteur van EW Magazine Hella Hueck geeft haar visitekaartjes af en blikt vooruit op 2024. Wat zijn de uitdagingen voor Nederland het komende jaar? Van het stroomtekort en het vestigingsklimaat tot de drugshandel.

Rob Oudkerk over antisemitisme
Oud-huisarts en politicus Rob Oudkerk maakte het tweeluik 'Na 7/10. Antisemitisme in Nederland'. Daarin gaat hij op zoek naar oorzaken en gevolgen van jodenhaat. Deze zondag in de uitzending ook aandacht voor de holocaust-herdenking.

'WNL Op Zondag', zondag 28 januari om 10.00 uur bij Omroep WNL op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.

'Flikken Maastricht', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers