Pip en Mees moeten even slikken in 'Oogappels'

dinsdag 14 november 2023
Foto: BNNVARA - © Mark de Blok 2023

Gwen is in allerijl uit de VS overgekomen omdat Lodewijk hard achteruit gaat. Zij, Hansje en Erik waken bij zijn bed. Danny vertelt zijn moeder dat hij besloten heeft een paar maanden met Marcel naar Suriname te gaan.

Nina moet bijkomen van haar abortus en Merel een Esmé bestendigen hun vriendschap. Pip en Mees moeten even slikken als ze de nieuwe vriend van hun moeder ontmoeten en tussen Dina en Max gaat het helemaal fout. Merel maakt het goed met Hansje en is totaal verrast als Lieke op de stoep staat.


'Oogappels', woensdag 15 november om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop nú iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. 'Verantwoord' staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? 'De Keuringsdienst' kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.

'Keuringsdienst van Waarde', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers