Persoonlijke verhalen en bijzondere verrassingen in een nieuw seizoen 'Van Der Vorst Ziet Sterren'

dinsdag 10 oktober 2017

In de eerste aflevering van 'Van Der Vorst Ziet Sterren' is Peter op bezoek bij Rapper Boef en zijn hondje Gucci. De rapper is openhartig over zijn criminele verleden, zijn ervaring achter de tralies en hoe hij heeft geleerd van zijn fouten. Ook geeft Boef zich letterlijk bloot...

Daarnaast is Peter bij zangeres Maan in haar ouderlijk huis in Bergen, waar hij haar vader Siebe en broertje Storm ontmoet. Hier hebben ze het uitgebreid over Maan’s jeugd, haar liefdesleven en de keerzijde van de roem. Ook krijgt Peter een exclusief kijkje in Maan’s eigen huis in Amsterdam en heeft hij nog een paar bijzondere verrassingen voor haar in petto.


Verder is Peter dit nieuwe seizoen thuis in Miami bij Gloria en Emilio Estefan, bezoekt hij Rafael van der Vaart en Estavana Polman in Denemarken en ontmoet hij sterren zoals Thomas Acda, Yuri van Gelder, Rick Engelkes, Monica Geuze, Loiza Lamers, Rick Brandsteder, Claes Iversen, Geraldine Kemper, Thierry Baudet, Wibi Soerjadi, Guido Weijers en Marieke Elsinga.

'Van Der Vorst Ziet Sterren', vanaf woensdag 11 oktober om 20.30 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers