Onthullende documentaire 'Controlling Britney Spears' exclusief bij Net5

woensdag 27 oktober 2021

Aanstaande donderdag is 'Controlling Britney Spears' om 20.30 uur exclusief te zien bij Net5. In deze nieuwe onthullende documentaire vertellen verschillende insiders voor het eerst over het beklemmende leven van Britney Spears tijdens haar curatorschap.

Ook komt Britney Spears, die haar curatorschap ‘een onderdrukkend en controlerend instrument tegen haar’ noemt, aan het woord. Hoe zag haar dagelijkse leven eruit met de strenge bewaking en hoe probeert ze los te komen van haar vader?


Britney Spears staat al jaren onder volledige curatele bij haar vader Jamie Spears na haar mentale breakdown in 2007. De documentaire Framing Britney Spears zorgde begin dit jaar voor nieuwe aandacht voor de #freebritney-beweging: fans die ervoor pleiten om Britney’s zeggenschap over haar leven weer terug te krijgen. In 'Controlling Britney Spears' worden nieuwe beschuldigingen van insiders aan het adres van Jamie Spears onderzocht. Onder meer wordt beweerd dat Britney’s vader geluidsopnameapparatuur in de slaapkamer van zijn dochter liet plaatsen en dat de beveiligers haar telefoon aftapten.

'Controlling Britney Spears' wordt geproduceerd door The New York Times en Left/Right.

Uitzending aanstaande donderdag 28 oktober om 20.30 uur exclusief bij Net5 en op KIJK.nl.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.

'Flikken Maastricht', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers