Olcay Gulsen en Ruud de Wild eerste boevenduo in nieuw tv-seizoen 'Het Jachtseizoen'

vrijdag 3 juni 2022
Foto: StukTV - © Talpa Network 2021

Over een kleine twee weken start het tweede seizoen van de succesvolle tv-versie van 'Het Jachtseizoen'. In de eerste aflevering hijst liefdeskoppel Olcay Gulsen en Ruud de Wild zich in de oranje boevenpakken.

Ze kruipen voor één dag in de huid van voortvluchtige criminelen en gaan proberen om vier uur lang uit handen te blijven van hun drie achtervolgers: de mannen van StukTV. Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns nemen het dit seizoen verder op tegen Maxime en Montana Meiland, Peter Gillis en Rob Geus, Davy Klaassen en Daley Blind, Kjeld Nuis en Ireen Wüst, Sander Lantinga en Jan Versteegh, Gert en Viktor Verhulst en Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk. Wie zijn er aan het einde van hun spannende ontsnapping nog op vrije voeten?


In elke aflevering gaan Giel, Thomas en Stefan met behulp van een bus vol geavanceerde technologie, communicatiemiddelen en een drone op zoek naar een ontsnapt BN’er-duo. Van snelle auto’s tot helikopters: de in feloranje overalls gehulde bekende boeven trekken álles uit de kast om niet gepakt te worden. Er zijn uiteraard regels. Zo mogen ze maar maximaal twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten en kunnen ze géén gebruikmaken van hun eigen geld of telefoon. De GPS-tracker die ze dragen, stuurt bovendien iedere tien minuten een locatie door naar hun achtervolgers. Is de twintig minuten voorsprong die de BN’ers krijgen, genoeg om niet gepakt te worden?

De succesvolle YouTube-serie staat al jaren garant voor miljoenen views op YouTube. 'Het Jachtseizoen' werd bij de VEED en Zapp Awards al meerdere malen bekroond tot beste serie.

'Het Jachtseizoen' wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions.

'Het Jachtseizoen', vanaf zaterdag 4 juni om 20.00 uur op SBS6 en vanaf zondagochtend 5 juni om 9.00 uur op Amazon Prime Video.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers