Nyck de Vries is te gast in 'Renze op Zaterdag'

vrijdag 25 november 2022
Foto: RTL4 - © RTL 2022

Nyck de Vries is volgend jaar naast Max Verstappen de tweede Nederlandse autocoureur in de Formule 1. De 27-jarige Friese autocoureur heeft een vast stoeltje gekregen bij AlphaTauri, het zusterteam van Red Bull.

De Vries mocht afgelopen seizoen al proeven aan de Formule 1 en maakte veel indruk door direct punten te pakken tijdens zijn debuut op het circuit van Monza.


In een exclusief interview in 'Renze op Zaterdag' kijkt de kersverse Formule 1-coureur terug op het afgelopen seizoen en blikken we vooruit op het nieuwe seizoen, waarin zijn grote droom uitkomt. Natuurlijk vertelt De Vries ook over zijn bijzondere band met Max Verstappen.

Verder zijn Formule 1-analist van ViaPlay Giedo van der Garde en Jan Lammers, sportief directeur van de Grand Prix van Zandvoort, te gast. Beide heren zijn heel blij met de nieuwste Nederlandse aanwinst in de Formule 1.

'Renze Op Zaterdag', zaterdag 26 november rond 22.40 uur bij RTL 4.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers