Nieuwe reeks 'Grenzeloos Verliefd' start dinsdag bij Net5

maandag 1 september 2014

Als nuchtere Hollandse bij je verloofde in Zuid-Afrika intrekken. Dit gebeurt Kim in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'Grenzeloos Verliefd'.

In dit programma geven verliefde Nederlanders alles op om bij hun buitenlandse geliefde te gaan wonen. Kim laat alles achter voor haar verloofde Nathan en is klaar voor een nieuw leven in Zuid-Afrika. De twee zijn gek op elkaar, maar vlak voor Kims vertrek slaan bij Nathan de twijfels toe. Hoe loopt dit af?


Aflevering 1: Kim en Nathan – Zuid-Afrika
 De nuchtere Kim ontmoet de Zuid-Afrikaanse Nathan in de kerk tijdens haar studie in Londen. De vonken spatten er niet meteen vanaf, maar na een tijdje krijgen ze toch gevoelens voor elkaar. De kerk staat echter niet achter de relatie van Kim en Nathan en maakt het hen flink moeilijk. Het stel geeft niet op en vecht voor hun relatie. Maar dan verloopt Nathans visum en hij besluit terug te gaan naar zijn geboorteland. De twee zijn zo gek op elkaar dat ook dit hen niet uit elkaar drijft. Kim zoekt Nathan twee keer op in Zuid-Afrika en ineens is het duidelijk: ze willen samen in Zuid-Afrika een leven opbouwen en verloven zich. Na acht maanden latrelatie is nu het moment daar dat Kim haar baan in Nederland opzegt en al haar spullen inpakt om naar Zuid-Afrika te verhuizen. Bij Nathan slaan echter ineens de twijfels toe. Kim stapt toch op het vliegtuig om uit te zoeken hoe het echt zit tussen haar en Nathan. Zal haar komst de twijfels van Nathan wegnemen? Gaat de bruiloft door?

In 'Grenzeloos Verliefd' emigreren dappere landgenoten naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart en verlaten ons kikkerlandje om bij hun grote, buitenlandse liefde te gaan wonen. De tortelduifjes laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. Ook in de achtste reeks van het succesvolle programma blijkt dit niet makkelijk te zijn.

'Grenzeloos Verliefd' wordt geproduceerd door SNP Media.

'Grenzeloos Verliefd' – seizoen 8,  vanaf dinsdag 2 september wekelijks om 20.30 uur bij Net5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers