Nieuwe EO-Podcast 'D!T' speciaal voor jongeren

dinsdag 14 juni 2022
Foto: © EO 2021

De EO-podcast 'D!T' is een nieuwe wekelijkse podcast speciaal voor jongeren. Presentatoren Joram Kaat en Rachel Rosier gaan hierin in gesprek met een christelijke spreker over wat je kunt leren van het christelijk geloof en de Bijbel.

De podcast maakt een vertaalslag naar actuele onderwerpen en persoonlijke vragen van de luisteraars.


Enthousiast
Joram Kaat is enthousiast over de podcast: ''D!T' is de makkelijkst te beluisteren preek die er is! In tien minuten krijg je wanneer en waar je maar wilt een tof en inspirerende overdenking van een spreker. Het was nog nooit zo makkelijk om je te laten bemoedigen. En het is nog leuk ook!'

'Eerst dit'
'D!T' is een nieuwe podcast uit de 'Eerst dit'-familie waarbij ook podcasts als ‘Eerst dit voor Kids’ en ‘Moderne Profeten’ bij horen. In 'Eerst dit' worden luisteraars dagelijks geïnspireerd door een bijbellezing en een overdenking. 'D!T' is hetzelfde concept alleen met een andere doelgroep. Deze podcast wordt gemaakt voor jongeren tussen de veertien en twintig jaar en is wekelijks te beluisteren.

Jurjen ten Brinke en Gor Khatchikyan
In 'D!T' worden thema’s behandeld waar vooral tieners mee te maken hebben. Onderwerpen als 'Instagram versus Reality', 'De kracht van woorden' en ‘Houden van je lichaam' worden uitgebreid besproken. De afleveringen duren ongeveer tien minuten en elke aflevering gaat Joram of Rachel in gesprek met een christelijke spreker, zoals Shelton Telesford, Jurjen ten Brinke en Gor Khatchikyan.

'D!T' verschijnt elke zaterdag en is een podcast van de EO, de missionaire organisatie IZB en NPO 3.

De podcast is te beluisteren via eo.nl/podcasts, de Eerst dit-app, of via een  podcastapp. De eerste aflevering gaat over Instagram versus Reality met als gast Shelton Telesford.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers