Nieuw seizoen van 'Wie is de Reisleider?' bij RTL 5

maandag 7 januari 2013

In het nieuwe seizoen van 'Wie Is De Reisleider?', te zien bij RTL 5 vanaf dinsdag 8 januari, storten zes bekende Nederlanders zich op de rol van reisleider tijdens een groepsreis.

Patty Brard, Do, Charly Luske, Yes-R en twee nog te onthullen BN'ers reizen na een uiterst korte training af naar India of Mexico. Met allemaal betalende reizigers, die rekenen op een onbezorgde en goed georganiseerde vakantie, beginnen ze aan hun avontuur. Beide reizen duren ongeveer vijftien dagen, waarbij de bekende reisleiders in estafettevorm ieder een deel van de reis leiden.

Na vijf dagen geeft de ene tourguide het stokje én de fooienpot door aan de volgende, waarna hij of zij met pijn in het hart of juist totaal opgelucht afscheid neemt.

Hoe vergaat het de celebrity-reisleiders die iedere dag vroeg op moeten staan, koffers moeten tellen, alle problemen voorgeschoteld krijgen, de stemming erin moeten houden én alles dienen te weten over de reisbestemming?Ze zullen hun best moeten doen de reizigers tevreden te stellen, want de vakantiegangers bepalen uiteindelijk wie tot beste reisleider uitgeroepen wordt. Wie wint de trofee en wordt de opvolger van Eddy Zoëy en Pauline Wingelaar, die de eerste twee seizoenen van het programma wonnen?

Do, Patty en Charly maken een memorabele rondreis dwars door schitterend India. Met een vlaggetje in de hand en zestien man én een geit achter zich aan is het voor de onervaren reisleiders alles behalve een relaxte vakantie. De tocht voert langs de culturele hoogtepunten van India: de Taj Mahal, de paleizen van de Maharadja en de heilige rivier de Ganges. En vanzelfsprekend ontbreekt de bommetjeswedstrijd in het hotelzwembad niet.

In een heet en hectisch Delhi raakt de groep van Do verzeild in een verhitte demonstratie. De zangeres doet verwoede pogingen om iedereen heelhuids terug naar de bus te krijgen. Als dat eenmaal gelukt is, worden ze niet veel later omringd door duizenden heilige koeien. Do verovert haar plek in de groep en weet de reizigers te pleasen door samen met één van de reizigers een duet te zingen in de bus.

De komst van Patty als reisleider wordt echter wisselend ontvangen in het reisgezelschap. Ze probeert de stemming erin te brengen bij de groep door ze mee te nemen naar de erotische Kamasutra-tempel, maar of iedereen daar van gediend is? De altijd aanwezige diva maakt het weer goed met een spirituele boottocht over de Ganges.

'Wie Is De Reisleider?', wekelijks vanaf dinsdag 8 januari om 20.30 uur bij RTL 5.


RTL5

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers