Nieuw seizoen van hitserie 'Marianne' op TV5MONDE

zondag 26 mei 2024

Vanaf 11 juni is het tweede seizoen van 'Marianne' te zien op TV5MONDE, met Nederlandse ondertiteling. Deze serie is samen met OPJ een van de meest populaire series op de Franstalige zender.

Ook de succesvolle historische documentaireserie 'Secrets d'Histoire' is deze maand nog te zien.


Serie: Marianne (Nederlands ondertiteld)
Iedere dinsdag om 21.00 uur - vanaf 11 juni

Marianne Vauban is een onderzoeksrechter met een verrassende werkwijze. Samen met haar twee medewerkers onderzoekt zij ingewikkelde, uitzonderlijke zaken. Tegelijkertijd doet ze haar best om de moordenaar te ontmaskeren van de moeder van Zacharie, de hoogbegaafde jonge tiener die zij onder haar hoede heeft genomen en die bij haar woont...

Regie: Laurence Katrian (seizoen 2, Frankrijk, 2023)

Docuserie: 'Secrets d´Histoire' (Nederlands ondertiteld)
Iedere maandag om 21.00 uur

Neem iedere week een duik in de geschiedenis met de historische documentaireserie ‘Secrets d’histoire’, gepresenteerd door Stéphane Bern. Aan de hand van reportages, archiefbeelden en bijdragen van specialisten, schijnt 'Secrets d'histoire' een licht op het leven en vaak verrassende parcours van een persoonlijkheid die de geschiedenis getekend heeft.

27 mei: Filips V, de demonen van de Spaanse koning
3 juni: Maria Magdalena
10 juni: Hendrik II, de laatste ridderkoning

Cinema: 'Adieu Philippine' (Nederlands ondertiteld)
Donderdag 6 juni om 21.00 uur

Parijs, 1960. Michel, technicus bij de televisie, verleidt Juliette en Liliane door ze wijs te maken dat hij een beroemd regisseur is. De dienstplicht in Algerije hangt hem boven het hoofd en hij besluit op Corsica van zijn laatste weken vrijheid te profiteren. Juliette en Liliane besluiten naar hem toe te gaan ...

Regie: Jacques Rozier (Frankrijk/Italië, 1962)
Onderscheiding: 'Semaine internationale de la critique' (Cannes 2005)

Persbericht TV5MONDE
https://europe.tv5monde.com/nl

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers