Nieuw bij KINK: 'De KINK 90's Party' en 'KINK 00's Party'

donderdag 1 juni 2023

Twee nieuwe programma's op KINK! Vanaf nu hoor je op vrijdagavond 'KINK 90's Party', en op zaterdagavond 'KINK 00's Party' met de fijnste muziek uit die twee decennia!

Als jij dol bent op de alternatieve muziek uit de jaren 90 en 00, dan zit je vanaf nu helemaal goed op de vrijdagavond en zaterdagavond van KINK!


KINK-dj Stefan Koopmanschap: 'Ik groeide op in de jaren '80 met de muziek van mijn vader, maar in de jaren '90 begon ik mijn eigen muzieksmaak te ontwikkelen. Je zou kunnen zeggen dat de jaren '90 en '00 grotendeels mijn muzieksmaak hebben gevormd. Om die reden is het te gek om me op vrijdag op de jaren '90 te kunnen focussen en dan op zaterdag door de '00's te mogen reizen. Ik heb er heel veel zin in'.

'KINK 90's Party' hoor je vanaf nu elke vrijdagavond tussen 21.00 en 00.00 uur, en 'KINK 00's Party' op zaterdagavond tussen 21.00 en 00.00 uur.

Persbericht KINK
https://kink.nl/

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Geknipte Gast' (foto: BNNVARA - © Nozem Films 2021)

Zanger Ernst DaniŽl Smid heeft sinds 2017 de ziekte van Parkinson. In de kappersstoel bij ÷zcan Akyol vertelt hij over zijn hersenoperatie, waardoor de klachten van de ziekte minder geworden zijn. Maar hij vertelt ook dat zijn wereldje inmiddels erg klein is geworden. Volgens Ernst DaniŽl is dat zijn eigen schuld. Hij verwijt zichzelf dat hij te weinig oog heeft gehad voor mensen om zich heen en te egoÔstisch is geweest.

'De Geknipte Gast', om 21.05 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers