Namen '5 Jaar later' (NTR) bekend

zondag 22 december 2013

Ook dit jaar zendt de NTR weer een serie uit van het spraakmakende programma '5 Jaar Later'. Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met verschillende bekende Nederlanders.

Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Al die tijd zijn deze interviews bewaard in een kluis. Nu is het moment aangebroken de mensen terug te vragen. Sinds het eerste interview is er een hoop gebeurd in hun levens en in de Nederlandse samenleving.


In deze reeks:

- 23 december: Marco Borsato
- 27 december: Fleur Agema
- 30 december: Youp van ’t Hek
- 2 januari: een special over de crisis die vijf jaar geleden begon, met Peter Paul de Vries, Jeroen Smit en Willem Middelkoop
- 3 januari: Jan Jaap van der Wal
- 5 januari: Thomas Dekker

'5 Jaar Later', 23, 27, 30 december 2013 en 2, 3, 5 januari 2014.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Miranda en Michel emigreren met hun zes kinderen naar een piepklein dorpje in het midden van Frankrijk. Hier willen ze een camping beginnen en gîtes bouwen in een oude schuur. Maar al snel blijkt dat het halen en brengen van alle kinderen naar de verschillende scholen in de buurt zoveel tijd kost dat de verbouwing op de tweede plaats komt. Gaat het ze lukken de camping en gîtes af te hebben voor het hoogseizoen?

'Het Roer Om', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers