Najaarsprogrammering van start bij Travel Channel

zondag 11 september 2016

TV-zender Travel Channel, de avontuurlijke zender die je passie voor reizen prikkelt en nieuwsgierigheid naar de wereld aanwakkert, brengt dit najaar een aantal nieuwe programma's uit rondom reizen.

Droom weg met deze reisprogramma's van Travel Channel:


'House Hunters: Off the Grid' S2 - iedere vrijdag vanaf 16 september om 20.00 uur
Deze woningzoekers zijn op een extreme zoektocht naar hun nieuwe huis en bezoeken de meest onconventionele landgoederen, ver van de gebaande paden. Ontdek wat er gebeurt als ze verschillende willekeurige locaties bezoeken in hun zoektocht naar het perfecte, tikkeltje vreemde huis.

'Log Cabin Living' S1 - iedere vrijdag vanaf 16 september om 21.00 uur
Volg een familie die hun drukke leven vaarwel zegt en op zoek gaat naar de ultieme rust in 'Log Cabin Living'. Ze banen zich een weg door deze ongebruikelijke huizenmarkt in hun zoektocht naar de perfecte blokhut dat ze hun huis kunnen noemen.

'House Hunters International' S78 - iedere werkdag vanaf maandag 26 september om 18.00 uur
'House Hunters International S79' - iedere werkdag vanaf 17 oktober om 18.00 uur
Woningzoekenden en hun makelaars bekijken de verschillende architectonische stijlen en ontdekken de verschillende eigenaardigheden die er komen kijken bij het kopen van onroerend goed in andere landen. Waar je ook bent, het kopen van een huis is een emotionele ervaring.

'Bizarre Foods with Andrew Zimmern' S8 - iedere dinsdag vanaf 4 oktober om 21.00 uur
Andrew Zimmern stoft zijn paspoort af en reist kriskras de wereld over op zoek naar het meest exotische eten! Deze avontuurlijke eter infiltreert in markten en restaurants en biedt een smakelijk kijkje achter de schermen van de plaatselijke keukens.

'Deadly Possessions' - iedere zondag vanaf 2 oktober om 21.00 uur
Zak Bagans vindt macabere objecten van over de hele wereld en onthult hun angstaanjagende verhalen. Zodra de objecten authentiek blijken te zijn, krijgen deze vervloekte items een permanente rustplaats in Zak's Haunted Museum in Las Vegas.

'Mysteries at the Whitehouse Special' - zondag 9 oktober om 19.00 uur
Het Witte Huis staat symbool voor de Amerikaanse politieke macht en het hart van de democratie. Maar achter deze elegante gevel schuilen vele uitzonderlijke mysteries, geweldige verhalen en ijzingwekkende geheimen die wachten om ontdekt te worden.

Persbericht Travel Channel
http://www.travelchannel.com
TravelChannelBNL

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers