Najaarsprogrammering bij Fine Living

zondag 11 september 2016

TV-zender Fine Living staat bekend om de hoogwaardige, exclusieve en bijzondere programma's. Van complete make-overs tot stellen die een eigen eiland kopen om een nieuw leven op te bouwen, de zender geeft kijkers talrijke leuke, frisse ideeŽn voor ieder aspect van het leven.

Innovatieve home, design en lifestyle goeroes van over de hele wereld houden je op de hoogte van de laatste trends. De zender biedt voor ieder wat wils; zo kunnen de echte DIY'ers terecht bij programma's als 'Flea Market' en 'Yard Crashers', terwijl liefhebbers van luxe kunnen wegdromen bij de prachtige huizen in 'Island Life'.


September
'Island Life' s4 - Vanaf 12 september iedere maandag om 21.55 uur

In 'Island Life' laten makelaars de dromen van families werkelijkheid worden en helpen ze hen bij het vinden van hun ideale huis op een eiland met zon, zee en strand. Of de gezinnen nu een krap budget hebben of bereid zijn om extra geld uit te geven voor meer luxe maakt niet uit; er is voor ieder wat wils in de zoektocht naar het perfecte eilandleven.

Oktober
'Yard Crashers' s10 - Vanaf 11 oktober iedere dinsdag om 21.00 uur

Je weet nooit waarmee je thuis komt als je naar een tuincentrum gaat. Je loopt naar binnen om graszaad te halen en vervolgens kom je thuis met een professionele aannemer. In Fine Living's 'Yard Crashers' zoekt Matt Blashaw in de winkel naar huiseigenaren met verwaarloosde achtertuinen, wiens tuin zij compleet zal transformeren. Seizoen 11 start in december op Fine Living.

November
'Flea Market Flip' s2 - Vanaf 4 november iedere vrijdag om 21.55 uur

Rommelmarkten staan vol met verborgen schatten, je moet alleen weten waar je moet kijken. In 'Flea Market Flip' gaan twee teams de strijd met elkaar aan om te zien wie het meeste geld kan verdienen door onverwachte tweedehands artikelen te veranderen in ware pareltjes. Ieder team krijgt $500 en een lijst met items die ze in één uur tijd moeten vinden en kopen. Daarna krijgen ze een dag de tijd om hun gekochte items op te knappen en een dag om deze te verkopen. Het team dat de meeste winst maakt, krijgt $5.000.

December
'Christmas Stack Special' - 18 en 25 december 14.35 - 15.55 uur

Op zondag 18 en zondag 25 december zendt Fine Living tussen 14.35 - 15.55 uur speciale Kerst afleveringen uit van onder andere Giada's Holiday Handbook, Healthy Appetite with Ellie Krieger en Platinum Weddings. Kijk slimme tips en trucs af om makkelijk, maar heel feestelijk voor de dag te komen deze feestdagen en droom weg bij de prachtige Kerst trouwerijen in Platinum Weddings.

Persbericht Fine Living
http://www.finelivingnetwork.com/

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, AÔcha, vertrekt naar HawaÔ. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers