Nadia keert terug!

zaterdag 30 september 2023

Ook dit najaar bespreekt Nadia Moussaid in een bruisende studio hedendaagse onderwerpen met spraakmakende gasten afkomstig uit alle hoeken van de samenleving.

Iedere aflevering gaan ervaringsdeskundigen met elkaar én het publiek het gesprek aan over zaken die hen bezighouden.


Taboes doorbreken en vooroordelen proberen weg te nemen, dat is waar 'Nadia' ook dit seizoen voor staat. Zo gingen eerdere afleveringen over de schaduwkant van adoptie, leven met ADHD en de invloed van macho-influencers op jonge mannen. Het nieuwe wekelijkse uitzendschema maakt mogelijk dat onderwerpen verder uitgediept kunnen worden en dat het gesprek na de uitzending zowel online als offline doorgaat.

Nadia Moussaid: 'Ik heb ontzettend veel zin om terug te keren met deze show! Ik heb zowel binnen als buiten de studio gemerkt wat de impact van ons programma was en wat de onderwerpen losmaakten bij mensen. Onder de fragmenten online gaan de gesprekken nog steeds door. Ik kijk heel erg uit naar de volgende reeks waarin we dit keer wekelijks met elkaar in gesprek gaan en waarin we daarna dus langer de tijd krijgen erover door te praten, één-op-één, online of aan de keukentafel.'

'Nadia' is een coproductie van VPRO en Human Factor, vanaf 1 oktober wekelijks bij de VPRO op NPO 3.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers