'Nachtdieren' trotseert de nacht in Groningen

zaterdag 24 februari 2024
Foto: © BNNVARA/Witte Geit 2023

Raven struint de donkere straten van Groningen af. Raven ontmoet het homokoor Zangzaad, die volop aan het repeteren zijn.

Ook ontmoet Raven Wim, hij is nog wakker omdat hij mantelzorger is voor zijn vrouw. Een rits lampjes trekt de aandacht van Raven, er blijkt een handfasting gaande te zijn. Vervolgens loopt Raven een aantal studenten van een Friese studentenvereniging te lijf. Robbie is een bloemetje gaan brengen naar de plek waar zijn vermiste moeder voor het laatst werd gezien. Tot slot komt Raven Ragnar tegen die aan het longboarden is.


'Nachtdieren', zondag 25 februari om 21.15 uur bij BNNVARA op NPO 3.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.

'Flikken Maastricht', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers