Moeder Paul de Leeuw steelt de show tijdens seizoensstart 'De Leeuw Lult Verder'

woensdag 13 september 2023

Uit de vele reacties op de vaste rubriek Even praten met mama blijkt dat luisteraars de moeder van Paul de Leeuw massaal hebben omarmd. Om die reden start het vijfde seizoen van de podcast 'De Leeuw Lult Verder' in haar favoriete restaurant in Heerjansdam.

Tijdens de aftrap van het nieuwe seizoen maakt Paul van de gelegenheid gebruik om zijn moeder in het zonnetje te zetten en schuift de 91-jarige Tonia voor het eerst aan als Meeluller van de Week. Ze vertelt openhartig hoe ze sjans heeft gehad in de supermarkt en beantwoordt de prangende vragen die het publiek aan haar stelt. Loes Luca maakt de luisteraars als Podgast van de Week deelgenoot van de impact die haar moeders dementie op haar heeft gehad en wat dat met haar beeld over ouder worden heeft gedaan. 'De Leeuw Lult Verder' is vanaf woensdag 13 september wekelijks te beluisteren via de gratis NPO Luister-app en nporadio5.nl/podcasts.


In de aflevering van woensdag 20 september zingt Paul onder begeleiding van Orgel Joke het nummer Droomland. Meeluller is Simon Keizer en Podgast van de Week is verslaggever en presentator Koos Postema.

Seizoen 5 op NPO Radio 5
Het vijfde seizoen van 'De Leeuw Lult Verder' zet de huiselijke traditie van de podcast voort en kent een nieuwe opnamelocatie in een van de oudste bruine cafés van Amsterdam. Sander Lantinga, Loretta Schrijver en Albert Verlinde maken in ieder geval dit vijfde seizoen hun opwachting als Podgast van de Week.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo AVROTROS logo

Kustwachter Adrian Loya opent in een appartement in Cape Cod het vuur op het getrouwde koppel Lisa en Anna Trubnikova. Lisa sterft en haar partner raakt zwaargewond. Ook een agent wordt neergeschoten. Op zijn lichaam draagt de dader een camera waarmee hij alles filmt.

'CRIMEDOCS: Love & Hate', om 23.05 uur bij AVROTROS op NPO 3.

Dossiers