Minister Robbert Dijkgraaf komt naar 'WNL Op Zondag'

zaterdag 3 juni 2023

De zondag begint met Rick Nieman en 'WNL Op Zondag' nog meer opinie en debat over actuele onderwerpen. Politici, prominente gasten en opiniemakers gaan de discussie aan over brandende kwesties en duivelse dilemma's.

'WNL Op Zondag' van Omroep WNL wordt iedere zondagmorgen live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam.


Minister Robbert Dijkgraaf
Zondagmorgen is minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Robbert Dijkgraaf te gast bij Rick Nieman. De D66-bewindsman coördineert de activiteiten rond het Herdenkingsjaar Slavernij dat volgende maand van start gaat.

Terreurbestrijder Pieter-Jaap Aalbersberg
De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid Pieter-Jaap Aalbersberg over opkomend extremisme en de dreiging van jihadisten. Deze week presenteerde hij het nieuwe dreigingsbeeld voor Nederland.

Amerikanist Koen Petersen
Naast de huidige president Joe Biden en oud-president Donald Trump hebben zich tal van presidentskandidaten gemeld. Oud-gedienden en nieuwelingen. Amerikanist en politicoloog Koen Petersen over de start van de Amerikaanse voorverkiezingen.

Mona Keijzer en Sjuul Paradijs
Voormalig staatssecretaris Mona Keijzer en media-ondernemer Sjuul Paradijs beschouwen de Haagse politiek. Over actuele politieke kwesties en het terugwinnen van het vertrouwen in de politiek.

'WNL Op Zondag', zondag 4 juni om 10.00 uur bij Omroep WNL op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Geknipte Gast' (foto: BNNVARA - © Nozem Films 2021)

Zanger Ernst DaniŽl Smid heeft sinds 2017 de ziekte van Parkinson. In de kappersstoel bij ÷zcan Akyol vertelt hij over zijn hersenoperatie, waardoor de klachten van de ziekte minder geworden zijn. Maar hij vertelt ook dat zijn wereldje inmiddels erg klein is geworden. Volgens Ernst DaniŽl is dat zijn eigen schuld. Hij verwijt zichzelf dat hij te weinig oog heeft gehad voor mensen om zich heen en te egoÔstisch is geweest.

'De Geknipte Gast', om 21.05 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers