Merel ontmoet een wandelgenoot in 'Oogappels'

dinsdag 17 oktober 2023
Foto: BNNVARA - © Mark de Blok 2023

Fabie en Carola maken het goed en Merel heeft een verhelderend gesprek met haar therapeut. Danny kondigt aan dat hij gaat stoppen met zijn studie, tot ontsteltenis van Carola.

Lieke leert een leuke jongen kennen en Merel ontmoet een bijzondere wandelgenoot. Als Dina en Tim van vakantie terugkomen blijkt Hansje een puinhoop aangericht te hebben en is voor Dina de maat vol. Gwen arriveert om twee weken op Lodewijk te passen zodat Erik naar Australië kan om Chris op te zoeken.


'Oogappels', woensdag 18 oktober om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop nú iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. 'Verantwoord' staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? 'De Keuringsdienst' kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.

'Keuringsdienst van Waarde', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers