Luister van 27 maart naar 'Het Basispakket' op Radio Veronica

zondag 26 maart 2023

Van maandag 27 maart t/m vrijdag 7 april hoor je 'Het Basispakket' op Radio Veronica: de tracks die je minstens een keer in je leven gehoord moet hebben.

Van The Rolling Stones’ Sympathy For The Devil tot When Doves Cry van Prince: het zijn liedjes die je minstens een keer in je leven gehoord moet hebben. Daar helpen je vrienden van Radio Veronica natuurlijk graag bij!


'Het Basispakket'
'Het Basispakket' is gevuld met onverwoestbare klassiekers, maar ook met wonderschone liedjes die nooit het absolute hoofdpodium haalden. Met bands die hele stromingen veroorzaakten tot artiesten die op hun eigen eiland uitgroeiden tot de iconen van hun tijd.

Veronica draait de tracks uit 'Het Basispakket' op alfabetische volgorde. Green Day mag dus bijvoorbeeld al op 27 maart komen opdraven met American Idiot, terwijl Ziggy Stardust van David Bowie pas op 7 april aan de beurt is.

Je krijgt als luisteraar één keer per uur een wildcard om ook jouw favoriet aan 'Het Basispakket' toe te voegen. Zo ben je met dit pakket van A tot Z verzekerd van goede platen!

Luister naar 'Het Basispakket'
'Het Basispakket' start op maandag 27 maart om 9.00 uur en is vanaf dan t/m vrijdag 7 april elke dag te horen op Radio Veronica.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Oorlogsveteraan John Rambo wordt vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis om een speciale opdracht uit te voeren voor het Amerikaanse leger. Hij wordt op verkenningsmissie naar Vietnam gestuurd, om bewijzen te verzamelen dat er nog steeds Amerikaanse soldaten gevangen worden gehouden. Rambo dringt een geheim kamp binnen en slaagt erin één van de krijgsgevangenen te bevrijden. Maar van zodra hij zijn oversten op de hoogte brengt van zijn ontdekking, besluiten die de missie af te blazen en Rambo in de Vietnamese jungle achter te laten. Rambo gaat op de vlucht voor de bewakers van het gevangenkamp, maar denkt er niet aan om zich over te geven. Hij zint op wraak.

'Rambo: First Blood Part II', film uit 1985 met oa. Sylvester Stallone, om 21.50 uur op Veronica.

Dossiers