Lilian Marijnissen, Joost Eerdmans en Laurens Dassen in debat bij 'Rick Nieman'

zaterdag 7 oktober 2023

De zondag begint met Rick Nieman en 'WNL Op Zondag'. Daarin opinie en debat over actuele onderwerpen. Politici, prominente gasten en opiniemakers gaan de discussie aan over brandende kwesties en duivelse dilemma's.

Ook is er aandacht voor ondernemers en het bedrijfsleven. 'WNL Op Zondag' van Omroep WNL wordt iedere zondag live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam.


Lilian Marijnissen (SP), Joost Eerdmans (JA21), Laurens Dassen (Volt)
Zondagmorgen zijn Lilian Marijnissen van de SP, Joost Eerdmans van JA21 en Laurens Dassen van Volt te gast in 'WNL Op Zondag'. De lijsttrekkers gaan met elkaar in debat over opmerkelijke punten uit hun verkiezingsprogramma's. Van het asielbeleid tot zorg en  Europese defensie.

Arendo Joustra van EW Magazine
Iedere zondag een kwestie in 'WNL Op Zondag'. Deze keer over Groningers die geen aardbevingsschade hebben ondervondern, maar wel geld krijgen. De kwestie luidt: moet de compensatiedrift van de overheid worden beperkt?  Daarover hoofdredacteur Arendo Joustra van EW Magazine.

Schrijver Philip Dröge
Historicus Philip Dröge schreef het boek De Tawl, over de geschiedenis van de Nederlandse taal in Amerika. Dollar is bijvoorbeeld een Nederlands woord, daalder! Net als OK, candy, Santa Claus, whack, dope en vele andere woorden.

'WNL Op Zondag', zondag 8 oktober om 10.00 uur op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.

'Flikken Maastricht', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers