Lewis Capaldi geeft intiem concert bij Qmusic

maandag 17 oktober 2022

Met wereldwijde hits als 'Before You Go', 'Someone You Loved' en op dit moment 'Forget Me' is Lewis Capaldi niet meer weg te denken uit alle internationale hitlijsten. Op zondag 23 oktober brengt de Schotse zanger bestaande en nieuwe hits ten gehore in the Qube bij Qmusic.

Dit maakte Mattie Valk vanochtend bekend in de ochtendshow op Qmusic.


De Schotse zanger bracht in maart 2017 zijn eerste hit 'Bruises' uit, maar brak internationaal pas echt door in 2019 met 'Someone You Loved'. De single stond maar liefst 42 weken in de Nederlandse Top 40 en werd genomineerd voor een Grammy Award. Het album dat hierop volgde, 'Divinely Uninspired to a Hellish Extent', werd in het Verenigd Koninkrijk het best verkochte album in vijf jaar. Sindsdien bestormde hij regelmatig de hitlijsten en op dit moment staat hij al 4 weken in de Top 40 met 'Forget Me'.

The Qube is een intiem optreden waarbij luisteraars de kans krijgen om een artiest van wereldformaat van dichtbij mee te maken. Onder anderen Robbie Williams, The Script, Dua Lipa en John Legend gingen Lewis Capaldi voor in eerdere edities van the Qube. De laatste editie was die van Ed Sheeran, die zelfs voor de tweede keer in the Qube optrad.

Luisteraars maken tot en met 23 oktober kans om erbij te zijn door 'Lewis Capaldi' te sturen in de Q-app wanneer ze een nummer van de zanger horen.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

SBS6 Kleurt Oranje

Wilfred Genee, Johan Derksen en Renť van der Gijp geven elke dag hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers