Laatste aflevering van 'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen'

zondag 7 januari 2018

Komende maandag zendt MAX om 22.15 uur op NPO 1 de laatste aflevering van 'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen' uit. In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord.

Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood!


Hendrik zorgt dagelijks voor Eefje, Grietje en Evert. De een krijgt een parfummetje, de ander hulp bij fruitvliegjes en voor de derde schenkt hij nog eens in. Zelf laat hij zijn hoofd graag doorwaaien op de scootmobiel. Veel te zeggen heeft hij niet. Tot slot valt oud en nieuw iets te vroeg en terwijl het vuurwerk knalt maakt Hendrik nieuwe plannen. Er moet namelijk ook in het nieuwe jaar iets van het leven gemaakt worden!

'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen' is een coproductie van BlazHoffski en Omroep MAX.

'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen', maandag 8 januari om 22.15 uur op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Familiediner' (EO)

Opa Henk is ten einde raad. Zijn drie kinderen hebben al jaren geen contact meer met elkaar. Samen met kleindochter Sanne heeft hij Bert om hulp gevraagd. De grootste wens van opa Henk is dat de ruzie bijgelegd wordt, zodat ze samen het glas kunnen heffen om zijn overleden vrouw te herdenken. Ook Sonja roept de hulp van Bert in. Haar zus Ingrid is ongeneeslijk ziek en heeft een dochter die bijna 16 jaar wordt. Het is niet zeker of Ingrid daar nog bij zal zijn, dus Bert zorgt voor een vroeg verjaardagsfeest. Hij verrast Crystal met de sweet sixteen die ze verdient, met haar moeder en de rest van de familie erbij.

'Het Familiediner', om 21.35 uur bij de EO op NPO 1.

Dossiers