Kim-Lian van der Meij komt met jongerentalkshow 'Love4ever'

zaterdag 2 november 2013

In de nieuwe jongeren talkshow 'Love4ever' kunnen brugklassers met al hun liefdesvragen terecht bij presentatrice Kim-Lian van der Meij.

De gespreksonderwerpen worden ingeleid door een dramafilmpje en er is elke week een bekende Nederlander te gast die de kinderen het hemd van het lijf mogen vragen over de liefde. Zo zullen onder andere Patrick Martens, Levi van Kempen, Geraldine Kemper, Shaker, Rachel Traets en Ralf Mackenbach bij Kim-Lian aanschuiven.


Hoe kun je het beste verkering vragen? Wat als jouw beste vriend(in) jouw grote liefde stom vindt? Kun je vrienden zijn met je ex? Zoenen... hoe moet dat eigenlijk? Dit soort vragen staan centraal in 'Love4ever'. Kim-Lian praat met jongeren van 12 tot 14 jaar over alles wat met liefde en vriendschap te maken heeft. Ze doet dit vanuit een fietsenstalling: dé locatie waar jongeren geheimen delen met elkaar.

De gesprekken worden afgewisseld door dramafilmpjes waarin hoofdpersoon Isa laat zien hoe zij met de dilemma’s in kwestie omgaat. Isa geeft antwoord op liefdesvragen door een toepasselijke anekdote uit haar eigen leven te laten zien. Want zo goed als ze anderen over de liefde kan adviseren, zo belabberd gaat het er in haar eigen liefdesleven vaak aan toe. Wat doet zij wanneer ze liefdesverdriet heeft?

In de studio spelen de jongeren het dating spel Love4all. Hierin stellen ze elkaar vragen zonder dat ze elkaar kunnen zien en uiteindelijk gaat er één stel op date. Daarnaast zijn er verrassende fotoshoots en bijzondere metamorfoses.

De afwisseling tussen gesprekken en filmpjes maakt 'Love4ever' een unieke mix van een talkshow voor jongeren met kwalitatief jeugddrama, gebaseerd op de boekenreeks IzzyLove van Manon Sikkel.

Love4ever won TVLab junior 2012 en is daarom nu terug als serie.

'Love4ever', vanaf zondag 3 november om 18.15 uur bij Zapp op Nederland 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers