'Jouw Vrouw, Mijn Vrouw' is terug bij SBS6

woensdag 24 oktober 2018

De klassieker 'Jouw Vrouw, Mijn Vrouw' gaat vanaf donderdag 25 oktober met een nieuwe reeks van start bij SBS6. Twee vrouwen ruilen voor vier dagen van huis en gezin. De eerste dagen moeten zij de regels respecteren van het gezin waarin zij te gast zijn.

Daarna mogen zij hun eigen regels bepalen en het gezinsleven omgooien. Na afloop bespreken beide families hun ervaringen met elkaar. Hebben ze in die tien dagen iets van elkaar kunnen leren? Of veroorzaken de grote verschillen heftige conflicten?


Zo ruilen in de eerste aflevering Tanita en Lia met elkaar. De vrouwen zijn allebei ondernemers, maar ze komen uit een hele andere branche. Tanita runt haar eigen beautysalon in Rotterdam. Ze vindt het belangrijk om er goed uit te zien en koopt het liefst dure merkkleding en schoenen. Lia heeft een eigen snackbar in Wijk bij Duurstede en geeft daarentegen weinig om haar uiterlijk. Ze koopt haar kleding op de markt en is dol op afhaalpizza en friet uit eigen oven. Beide vrouwen dompelen zich vier dagen onder in elkaars wereld.

'Jouw Vrouw, Mijn Vrouw' wordt geproduceerd door Zodiak Nederland.

'Jouw Vrouw, Mijn Vrouw', wekelijks vanaf donderdag 25 oktober om 20.30 uur bij SBS6.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Begin 2022 neemt Frankrijk het voorzitterschap van de EU over van Slovenië. President Macron wil de economische problemen in Europa aanpakken, maar de spanningen tussen Rusland en Oekraďne lopen op. Macron probeert om escalatie te voorkomen, maar desondanks valt Rusland het land binnen. Regisseur Guy Lagache heeft een ongekende toegang tot Macron. Hij reist mee naar Kiev, Brussel en Moskou en filmt gesprekken van Macron met wereldleiders, waaronder een belangrijk telefoontje met Vladimir Poetin. Na het uitbreken van de oorlog zien we hoe Macron zijn werk voortzet en voor elkaar krijgt dat de EU Oekraďne militair en financieel te hulp komt.

'2Doc: A President, Europe and War', om 23.30 uur bij de VPRO op op NPO 2.

Dossiers