Joe van Qmusic ochtendshow wordt volkszanger en brengt nummer 'Ja Jij' uit

maandag 10 oktober 2022

Joe Stagiair van de Show is al jaren iedere dag een vaste stem in de ochtendshow van Mattie & Marieke op Qmusic. Nu gaat voor Joe Stam(29) een langgekoesterde wens in vervulling: hij begint aan een carrière als volkszanger.

Op 13 oktober komt zijn eerste nummer 'Ja Jij' uit en daarmee hoopt hij de Top 40 te bestormen en uiteindelijk voor een zaal van 10.000 man op te treden. Ondertussen wordt zijn avontuur gevolgd voor een videoserie.


Achter de schermen gaat Joe met zijn volkse stemgeluid al jarenlang los op het Nederlandstalige lied. Nu vonden zijn collega's Mattie Valk en Marieke Elsinga het weleens tijd dat hij zijn droom gaat najagen. En dus komt op donderdag 13 oktober zijn allereerste nummer 'Ja Jij' uit.

Dat nummer, met bijbehorende videoclip, is er natuurlijk niet zomaar gekomen. In de videoserie 'Volkszanger Joe' wordt Joe gevolgd in zijn transformatie tot volksartiest. In de eerste aflevering krijgt Joe onder andere hulp van René - Liever Te Dik In De Kist - Karst, die hem helpt een nummer te schrijven. Ook vindt hij een platenlabel en krijgt Joe in aflevering 2 raad van niemand minder dan Frans Duijts.

Elke maandag om 16.00 uur verschijnt een nieuwe aflevering en op donderdag 13 oktober komt 'Ja Jij' uit, exclusief in de ochtendshow.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers