Jandino Asporaat keert terug met 'Bij Dino in de Straat'

zondag 24 mei 2015

Na zeven succesvolle seizoenen nam Jandino vorig jaar afscheid van De Dino Show. Nu is hij terug. Dit keer echter niet alleen! Samen met zijn goede vrienden Roué Verveer, Howard Komproe en Murth Mossel is wekelijks te zien in de hilarische comedyquiz 'Bij Dino in de Straat'.

Jandino presenteert de quiz en Roué, Howard en Murth zijn de teamcaptains die elke week de strijd met elkaar aangaan. Om punten te verdienen moeten de teamcaptains samen met hun zorgvuldig geselecteerde kandidaten allerlei leuke en grappige opdrachten uitvoeren. Kortom, een gezellige avond lachen op de maandagavond. Beter kan je de week niet starten!
 
De teamcaptains kiezen hun eigen kandidaten. Deze week hebben zij de keuze uit: ‘een lekker hapje’, ‘een doornroosje’ of ‘een vintage dame’. Met wie zullen de mannen het spel gaan spelen? Ook de mensen in het publiek spelen een belangrijke rol in deze quiz.


'Bij Dino in de Straat', maandag 25 mei om 22.05 uur op NPO 3.
 

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers