Jan en Cisca maken vierde seizoen van 'De Geboden van Slagter en Dresselhuys'

zaterdag 4 november 2023
Foto: Omroep MAX - © Roland J Reinders 2023

Jan Slagter en Cisca Dresselhuys zijn terug! Vanaf zondag 5 november verschijnen er wekelijks nieuwe afleveringen van 'De Geboden van Slagter en Dresselhuys'.

Het duo spreekt voor hun podcast met ex-gereformeerde gasten over hoe het geloof hun levens heeft veranderd en nog steeds beïnvloedt. Ook zijn er anekdotes, wordt er gelachen en komen de actualiteiten aan bod. De eerste gasten voor het vierde seizoen zijn inmiddels bekend; filosoof en ex-Denker des Vaderlands Marli Huijer, modeontwerper Mart Visser en schrijfster Franca Treur.


Als op zondagmorgen de kerkklokken luiden, verschijnt er een nieuwe aflevering in de podcastfeed van 'De Geboden van Slagter en Dresselhuys'. Daarin komt een keur aan onderwerpen voorbij. Jan en Cisca spreken in De Grote Kerk van Hilversum over het geloof, de ontkerkeling van Nederland(ers) en hun gereformeerde jeugd. Ook actualiteiten worden niet geschuwd. In elke aflevering doet het duo dat met een andere gast, die ook een eigen elfde gebod meebrengt.

Opname met publiek
Op vrijdag 17 november kan publiek bij de opnames van 'De Geboden van Slagter en Dresselhuys' aanwezig zijn. In de Grote Kerk in Hilversum sluiten Jan en Cisca de serie af, samen met gasten Elco Brinkman en Janneke Brinkman-Salentijn. En er is samenzang met het Johannes de Heer Mannenkoor van Martin Mans. Opname bijwonen? Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door te mailen naar podcast@omroepmax.nl.

'De Geboden van Slagter en Dresselhuys', vanaf zondag 5 november elke week een nieuwe aflevering, te beluisteren via de gratis NPO Luister-app.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'90 Day Fiancé' (TLC)

De trouwdag van Gino en Jasmine is eindelijk aangebroken. Clayton is bang dat Anali niet bij het altaar zal verschijnen. Citra's vader wijst de christelijke ceremonie van Sam en Citra af. Nikki hoopt dat ze Justin kan vertrouwen als ze Moldavië verlaat. Sophie is de ruzies tussen Rob en haar moeder beu.

'90 Day Fiance', om 20.30 uur op TLC.

Dossiers