'Ik Vertrek' volgt woensdag Jana en Trudy

dinsdag 28 november 2023
Foto: © AVROTROS 2023

Goede vriendinnen Jana (59) en Trudy (58) zijn toe aan een nieuw avontuur in hun leven. De schooldirectrice en relatie- en gezinstherapeute besluiten om een jachtkasteel te kopen in Frankrijk, om daar een B&B te gaan runnen en een camping te creëren.

Of dat mag, is nog maar de vraag. Ondanks dat het koopcontract nog niet is getekend, besluit het duo alvast intrek te nemen. Vele handen maken licht werk, maar wanneer je een kasteel koopt, heb je ook een flinke zak geld nodig. De barre winter en het gebrek aan isolatie zorgen ervoor dat de dames noodgedwongen onder hetzelfde dak moeten wonen. Hun vriendschap wordt op de proef gesteld.


'Ik Vertrek', woensdag 29 november om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Tijd voor actie. Een van de spelers heeft een masterplan bedacht om samen met een select groepje de finale te bereiken. Een Verrader neemt na de clash met een medespeler juist gas terug. Dat advies krijgt een andere speler ook, omdat de verdenkingen zijn kant op gaan. Ondanks alle goede bedoelingen staat ook deze ronde tafel weer garant voor verrassende wendingen.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers