Het menu van Boomerang in december

maandag 28 november 2022
Foto: © Day One MPM 2022

Je favoriete karakters zijn terug met gloednieuwe afleveringen van 'Looney Tunes Cartoons!' Maak je klaar voor knotsgekke, over de top avonturen van Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Porky Pig en vele anderen!

Je ziet 'Looney Tunes Cartoons' vanaf 5 december elke dag om 15.00 uur op Boomerang. De herhalingen kijk je elke avond om 20.00 uur.


KERSTMIS SPECIAL
PREMIERE 5 DECEMBER
Om 8.00 uur

Verzamel je volledige familie voor de TV om te genieten van de mooiste kerstavonturen van je favoriete Boomerang karakters. In de kerstmarathon zien we onder andere 'Thomas & Friends', 'Kingdom Force', 'Baby Looney Tunes', 'Lucas de Spin', 'Mush Mush en de zwammetjes' en 'Pat de Hond'.

De Kerstmis special is vanaf 5 december elke dag om 8.00 uur te zien tijdens het Cartoonito blok op Boomerang.

SCOOBY-DOO EN TOM & JERRY WINTERPLEZIER
ELK WEEKEND
Tussen 16.00 en 19.00 uur

Kijk naar de leukste Scooby-Doo en Tom & Jerry films
Ga mee op avontuur met Scooby en zijn bende. Scooby en zijn vrienden lossen heel wat mysteries op en daarbij krijgen ze de hulp van enkele beroemdheden die hun pad kruisen. Samen kunnen ze alles aan en lossen ze de mysteries in een mum van tijd op.

Of volg het oneindige kat en muis spel van Tom & Jerry. Waarin Jerry, Tom tot waanzin drijft. Je favoriete figuren zijn elk weekend terug om 16.00 uur bij Boomerang.

CARTOONITO
Tussen 8.00 en 14:.00 uur

Cartoonito is Boomerang's nieuwste programmablok gericht op de allerkleinsten. Tijdens Cartoonito ontmoet je elke dag de speelse gezichten van je favoriete karakters. Kijk naar series zoals 'Thomas de stoomlocomotief' en 'Mush Mush en de zwammetjes'.

Cartoonito is het preschoolblok van Boomerang, elke dag te zien tussen 8.00 tot 14.00 uur.

Persbericht Media Tornado/Boomerang
https://www.boomerangtv.nl/
Meer artikels over Boomerang

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers