Het Geluid van Qmusic is geraden!

woensdag 17 augustus 2022
Foto: © Qmusic 2022

Woensdagmiddag is Het Geluid van Qmusic geraden door de 33-jarige Bertus uit Epe. Hij wist aan Tom van der Weerd en Bram Krikke te vertellen dat het ging om het afstellen van een autostuur.

Bertus krijgt van de radiozender €18.400 uitgekeerd. Donderdag start Qmusic met een nieuw geluid.


'Ik liep er sinds vorige week al mee, toen ik mijn autostuur afstelde!', roept Bertus, wanneer hij van Tom hoort dat het antwoord juist is. 'Mijn vrouw verklaarde me voor gek, die zei dat het niet goed was.' Het geld krijgt een mooi doel, Bertus gaat het besteden aan een verbouwing en een vakantie.

Het Geluid wordt al sinds 2007 bij Qmusic gespeeld. Inmiddels is het uitgegroeid tot het populairste radiospel van Nederland. In 2019 won de 36-jarige Kirsten het recordbedrag van €100.000 met het geluid van 'het verstellen van een wereldstekker in de juiste stand.' Het snelst geraden geluid werd in 2010 binnen een dag geraden met als antwoord ‘het terughangen van een haak in een telefooncel’. Dat geluid was toen 3200 euro waard. Het Geluid wordt elke werkdag gespeeld tussen 7.00 uur 's ochtends en 19.00 uur 's avonds. Het Geluid is altijd een handeling die je uit kunt voeren.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Programma waarin Beau van Erven Dorens iedere aflevering twee bijzondere gasten ontvangt in het prachtige Toscane. Beau neemt zijn gasten mee op pad, met de glooiende heuvels, schilderachtige dorpjes en weelderige wijngaarden als decor. De ideale setting voor boeiende gesprekken en leuke activiteiten. Beau ontvangt Davina Michelle en Edwin Evers.

'Casa Di Beau', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers