'Groenteman op Zondag' ontvangt onder meer Alex Roeka

zaterdag 17 februari 2024
Foto: © BNNVARA 2024

Een gesprek met zanger en liedjesschrijver Alex Roeka over zijn nieuwe album en bijbehorende theaterprogramma 'Nachtcafé'.

Roeka zal in de uitzending live nummers uit zijn voorstelling spelen. Cabaretiers René van Meurs en Ruud Smulders zijn de recensenten van dienst en recenseren de theatervoorstelling 'Herman' en de op het leven van Johan Cruijff gebaseerde '14 de musical'.


In de rubriek 'Teenage Kicks' een gesprek met actrice Romana Vrede over haar vroegste culturele en muzikale invloeden. Verslaggever Raïsha Zeegelaar ging op pad met jazz trompettist Teus Nobel.

'Groenteman op Zondag', zondag 18 februari om 19.25 uur bij BNNVARA op NPO 2.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.

'Flikken Maastricht', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers