'Groenteman op Zondag' ontvangt Nhung Dam

zaterdag 3 februari 2024
Foto: © BNNVARA 2024

In 'Groenteman op Zondag' een gesprek met actrice en schrijfster Nhung Dam over haar solovoorstelling 'Nhung geeft zich bloot'.

In de uitzending speelt Nhung ook een van de liedjes uit haar voorstellng.


William Spaaij en Bastiaan Ragas zijn de recensenten van dienst. William Spaaij speelt de rol van Jezus in de nieuwste editie van The Passion en Bastiaan Ragas gaat toeren met zijn voorstelling 'In Gods Naam'. Samen recenseren ze de hitmusical 'Jesus Christ Superstar' en de bioscoopfilm 'The zone of interest.'

In de rubriek 'Teenage Kicks' een gesprek met Spinvis over zijn vroegste muzikale invloeden. Ook treedt hij op met de huisband van 'Groenteman op Zondag'. Verslaggever Raïsha Zeegelaar gaat langs bij illusionist Christian Farla.

'Groenteman op Zondag', zondag 4 februari om 19.25 uur bij BNNVARA op NPO 2.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers