Goedgevulde uitzending van 'Groenteman Op Zondag'

zaterdag 10 februari 2024
Foto: © BNNVARA 2024

Gijs Groenteman gaat in gesprek met comédienne Lisa Ostermann over haar succesvolle tweede voorstelling 'Makkelijk in de omgang'. In de uitzending speelt Lisa een van de liedjes uit haar voorstelling.

Acteur Rick Paul van Mulligen en zijn broer, hoofdeconoom van het CBS, Peter Hein van Mulligen zijn de recensenten van dienst. Samen recenseren ze de voorstelling 'Harira!' van komiek Jawad es Soufi en de nieuwe bewerking 'Swan lake' door dansgezelschap 'Introdans'.


In de rubriek 'Teenage Kicks' een gesprek met muzikant Bertolf over zijn vroegste muzikale invloeden. Ook treedt hij op met de huisband van 'Groenteman Op Zondag'. Verslaggever Raïsha Zeegelaar ging langs bij 'Afrofuturistic Visions', de eerste solotentoonstelling van kunstenaar AiRich.

'Groenteman Op Zondag', zondag 11 februari om 19.25 uur bij BNNVARA op NPO 2.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hun kijk op het nieuws en de actualiteit. Met een wisselende, en voor wie nog durft, terugkerende gast aan tafel bespreekt het trio zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside', om 21.35 uur op SBS6.

Dossiers