Giel Beelen zoekt De Beste Singer/Songwriter van Nederland

dinsdag 24 april 2012

Muziek schrijven, zingen, jezelf muzikaal begeleiden én je publiek weten te raken: de beste singer/songwriter van ons land moet dat natuurlijk allemaal kunnen. In zijn radioshow 'GIEL' op 3FM maakte presentator/dj Giel Beelen vanochtend bekend dat hij op zoek gaat naar het beste, nieuwe singer/songwritertalent van ons land. Singer/songwriters kunnen zich nu online aanmelden voor het nieuwe VARA/BNN tv-programma 'De Beste Singer/Songwriter van Nederland', dat vanaf 25 juni tien weken lang op maandagavond te zien is op Nederland 3.

Na een veelzijdige zoektocht van tien afleveringen hoopt Giel de Beste Singer/Songwriter van Nederland aan te kunnen wijzen. Hij wordt daarin bijgestaan door 3FM-dj's, grote namen uit de muziekindustrie en daarbuiten. De winnaar verdient niet alleen de titel, maar krijgt ook gegarandeerde ‘air- en stagetime’, een ultieme prijs voor elke beginnende artiest.


Giel Beelen: 'Het programma geeft nieuwe talenten de kans zichzelf te zijn en te groeien door hulp van bekende Nederlandse singer/songwriters. Het gaat echt over muziek maken.'

Aanmelden kan nú, via: http://www.debestesingersongwriter.nl.

'De Beste Singer/Songwriter van Nederland', vanaf 25 juni tien weken lang op maandagavond om 20.30 uur bij de VARA/BNN op Nederland 3.

GIEL

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers