Gerard Ekdom is vanaf september te horen op Radio Veronica

zondag 7 juli 2024
Foto: Radio Veronica - © Mediahuis Radio 2024

Na enkele maanden radiostilte is Gerard Ekdom vanaf september weer terug op de radio. Hij maakt vanaf maandag 2 september elke werkdag van 6.00 tot 9.00 uur zijn ochtendshow 'Ekdom in de Morgen' op Radio Veronica.

Nieuwslezer Marijke Ketel voorziet de luisteraars daarbij van het laatste nieuws.


Gerard Ekdom: 'Na de zomervakantie begin ik dan eindelijk aan de ochtendshow op Radio Veronica. Ik kan niet wachten om elke ochtend met de luisteraars een feestje te maken op de radio. Ik had nooit gedacht dat ik dit ooit zou zeggen, maar ik kijk uit naar het moment dat mijn wekker weer om 4.00 uur gaat.'

Robbert-Jan van de Velde, Station Director Radio Veronica: 'We staan nu echt aan de vooravond van een nieuw hoofdstuk voor Radio Veronica. Gerard overlaadt ons nu al met zijn energie en mooie ideeën. Ik kan niet wachten tot september, wanneer hij de luisteraars elke ochtend meeneemt in zijn enthousiasme.'

Het team
De komst van Gerard Ekdom werd begin dit jaar aangekondigd, samen met de overstap van Wouter van der Goes en Frank van 't Hof van NPO Radio 2 naar de middagshow van Radio Veronica. Per september is de nieuwe programmering compleet.

Marijke Ketel (27) werkte in haar journalistieke carrière bij meerdere nieuws- en actualiteitenprogramma's, zoals WNL, 'RTL Late Night', 'Shownieuws' en 'Hart van Nederland'. Sinds 2022 presenteert ze ook 'Hart van Nederland' en het afgelopen jaar was ze te horen als nieuwslezer op Radio 10. Max Schuiling (30) was de afgelopen jaren als producer regelmatig te horen bij 'Ekdom in de Morgen' en zal deze rol ook weer op zich nemen bij Radio Veronica.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo KRO-NCRV logo

Dit jaar dompelt nieuw gezicht Herman van der Zandt zich samen met Sosha Duysker onder in de sfeer van de Vierdaagse. Met bijzondere verhalen van wandelaars, mooie plekken langs de route, de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers en de uitbundige feestvierders langs de route.

'Het Gevoel van de Vierdaagse', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers