Geniet van Cartoonito in juni

woensdag 31 mei 2023
Foto: Cartoonito - © Media Tornado 2023

Sluit je aan bij Thomas en zijn vrienden, die nu energieker, kleurrijker en zelfs jonger zijn dan ooit! Tot nu toe was het leven op het eiland Sodor niet vrij van opwinding, maar de serie, verrijkt met muzikale elementen, biedt nieuwe avonturen voor onze stoommachines en kijkers.

De nieuwste avonturen van 'Thomas de Stoomlocomotief' zijn vanaf 26 juni om 16.30 uur te zien op Cartoonito!


'Kaas maand met Tom & Jerry'
VANAF 5 JUNI
Elke dag om 17.00 en 18.00 uur

STUNT
Zeg KAAS! Waarom slechts één kaasdag hebben, als we er een hele maand van kunnen maken! Een drie weken durende stunt met Tom & Jerry zal je zeker opvrolijken met al je favoriete afleveringen en films.

DE BATWHEELS
NU TE ZIEN

DOORLOPEND
Stap in en maak die gordel vast!  Ze zijn tot leven gewekt om Gotham City te helpen verdedigen. De heldhaftige Batwheels worden in hilarische grappen en verbazingwekkende actie geduwd terwijl ze belangrijke lessen leren over teamwork, vriendschap, en zo veel meer.

'Batwheels' is een geanimeerde, superheldenserie voor kleuters, met in de hoofdrol misdaad bestrijdende voertuigen en DC-superhelden.

Persbericht Media Tornado/Cartoonito
https://www.cartoonito.nl/
Meer artikels over Cartoonito

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo PowNed logo

Documentairemaker Sahar Meradji verkent de schokkende realiteit van Nederlandse jongeren die tijdens de coronacrisis door verveling steeds vaker naar drugs grepen en dat nu nog steeds doen. Ze proberen doordeweeks nog enigszins normaal te functioneren na uitputtende drugsmarathons in het weekend. Hebben deze jongeren nog veelbelovende toekomstperspectieven, of wordt dat steeds meer verdrongen door de gevolgen van hun gebruik? De documentaire werpt een onthullende blik op de rauwe realiteit die tot nu toe grotendeels onzichtbaar is gebleven.

'PowNed of View', om 21.25 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers